ART & DESIGN

 PETER ROMMERS' UNIQUE SELLINGPOINT


Peter Rommers Couture Art & Design is een uniek verkooppunt van couture en kunst. Door Peter Rommers geselecteerde kunstenaars bieden hun werk voor korte of langere tijd te koop aan. De collectie wisselt voortdurend. Elke maand is er een hoofd-exposant. 

Ben of ken je een kunstenaar die werk wil exposeren, neem dan contact op via info@peterrommers.nl


De hoofd-exposant van mei/juni 2022:

Sofia Kapnissi


Sofia Kapnissi (Athene, 1966) is beeldend kunstenaar, van jongs af aan getraind in schilderen en grafiek. Zij studeerde aan de Faculteit van Schone Kunsten van de Aristoteles Universiteit in Thessaloniki en later aan de Vrije Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, deels met een  studiebeurs van NUFFIC.

 Tijdens haar loopbaan heeft ze verschilllende kunstenaarsinitiatieven opgericht en exposities georganiseerd, waarbij collectiviteit en solidariteit de hoofdrol speelden. Schilderen is haar basis en uitgangspunt, maar haar werk breidt zich ook uit naar andere middelen en materialen zoals textiel en tekst. 

Sofia's werk gaat over de mens in de filosofische tijd en ruimte en over de intensiteit van het leven.

In de expositie 'Legs Tight Shut' staat de vrouw centraal. 

Sofia woont en werkt in Den Haag.


 

"Vrouwen, we zijn wat we voor onszelf willen zijn; gesluierd of ontsluierd, goed of slecht, dapper, brutaal of wat er ook maar met de menselijke natuur te maken heeft."

Sofia Kapnissi

 

 De expositie is te zien van

 7 mei 2022 t/m 6 juni 2022